Kvalitativ nagelförlängning i Göteborg

Funderar du på en nagelförlängning och behandling till dina naglar? Hos Young Nails i Göteborg finns det nagelterapeuter med flerårig erfarenhet av att göra dina naglar precis så fina som du vill ha dem. Vi är först med det senaste trenderna inom design och roliga nyheter samtidigt som en ursnygg fransk permanent akrylnagel alltid har stor elegansfaktor hos oss. En nagelförlängning innebär att man gör den egna naturliga nageln längre än vad den egentligen är. Tillsammans kan vi komma fram till ett förslag på en nagelförlängning och behandling som passar dig och dina naglar.

Långa vackra naglar samma dag

Det kanske är så att du har bitit på naglarna länge och vill få längre naglar direkt med en nagelförlängning? Det här är en bra behandling för dig som snabbt vill gå från korta till långa vackra naglar direkt. Vi hjälper dig med en nagelförlängning så att du kan gå hem med långa och vackra naglar samma dag. Vi förlänger dina naglar enligt dina önskemål både när det gäller längd, form och färg. Det kan även vara så att du bara är ute efter en enkel manikyr för att få dina torra naturliga naglar snygga igen. Oavsett vad så är du välkommen att kontakta oss för en anpassad behandling till just dina naglar. För det handlar bara om dig!Priser för nagelförlängning och behandlingar

Lackning ingår i alla behandlingar över 300:-
TIDER SKA AVBOKAS MINST 24 TIMMAR INNAN, ANNARS DEBITERAS 400:-

Nytt set en färg Akryl
Nytt set fransk Akryl
Nytt set Glitter Akryl
950:-
1000:-
1100:-
Permanent lackning 1:a besöket
Förstärkning en färg Akryl
Förstärkning fransk Akryl
Förstärkning glitter Akryl
500:-
750:-
850:-
950:-
Permanent lackning återbesök
Återbesök en färg Akryl
Återbesök Fransk Akryl
Återbesök Glitter Akryl
500:-
550:-
700:-
800:- 
Fix – Ny finish & längdfilning
Lackning en färg
Manikyr
Borttagning av material inkl.manikyr
300:- 
200:-
350:-
400:-
1 nagel Akryl
1 nagel vid återbesök 
Tindrande Tår
100:-
30:- 
500:-

Kontakta oss för att boka en tid som passar dig

Oavsett önskemål så hjälper vi dig med en nagelförlängning eller behandling efter dina förutsättningar och behov. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd med resultatet efter en anpassad nagelförlängning och behandling. För det handlar bara om dig! Välkommen att kontakta oss för bokning av nagelförlängning eller någon annan av våra kvalitativa nagelbehandlingar. 

Salongen


Läs mer

Produkter


Läs mer

Utbildning


Läs mer